Om BRR

Maitic er en dansk virksomhed som producere plastfrie, bionedbrydligt og genanvenlige rengøringartikler. Derfor danner de basis i det udstyr vi bruger når vi hjælper dig.

https://www.maistic.com/

Pure D9 Green fra Electrolux det tætteste vi kommer på en bæredygtig støvsuger. Lavet af 75% genbrugsplast og med et A+++ energimærke støvsuger vi dit hjem med god samvittighed.

Pure D9 Green Electrolux

Vi bruger selvfølgelig de mest bæredygtige rengøringsmidler og derfor er de selvfølgelig svanemærket. Men i så vid udstrækning som det et muligt, laver vi dem selv.

F.eks. har vi lige udskiftet vores kalkfjerner med en hjemmelavet og kemifri version. Derfor er du altid sikker på både at få et rent men også sundt hjem. 

BÆREDYGTIG RENGØRING

Når vi kommer hjem til dig har vi udstyr og materialer med selv. Læs mere om vores udstyr og hvorfor vi bruger dem. Vi du vide mere om de overvejelser vi har gjort os i vores indkøb, kan du læse mere på vores blog.

 

 

VI VIL NOGET MERE !

 

Derfor har vi udviklet en hjemmeservice, som både passer på miljøet, de hænder som varetager rengøring og dit hjem. 

 

 

 

Bæredygtig Rengøring Roskilde  bygger på kærligheden og passionen for at gøre en forskel. Og vi vil gøre en forskel ved at være byens mest bæredygtige rengørings firma. 

 

Bæredygtig er dog ikke noget man bare er. Det er noget vi kan stræbe efter at blive. Vores aftryk på naturen skal minimeres og vi kalder os bæredygtige med god samvittighed fordi; 

 

  • VI ARBEJDER AKTIVT MED ZERO WASTE 

Alt skal genanvendes

 

  • ØKOLOGISKE OG BIONEDBRYDELIGE LØSNINGER 

Svampe af hamp og hjemmelavet glasrent.

 

  • VI CYKLER RUNDT

Det er bedst for miljøet og vores medarbejdere. 

 

Hej, jeg hedder Theresa 

Jeg har startet BRR, fordi jeg gerne vil tilbyde dig et omsorgsfuldt og bæredygtigt alternativ til de traditionelle rengøringsfirmaer og fordi jeg elsker at gøre mennesker glade!

Og er der noget der kan skabe glæde, så er det at komme hjem til et rent og sundt hus eller lejlighed.

 

Jeg bor i Roskilde, laver lokal politik i min fritid og har lang erfaring med rengøring. Både for det offentlige og fra den private sektor. Foreksempel har jeg tidligere drevet et hotel på Zanzibar, hvor rengøring helt naturligt fyldte en stor del af min tid. 

 

Besøg vores blog Bæredygtig Rengøring Roskilde
Gode råd Bæredygtig Rengæring Roskilde
Book nu - Bæredygtig Rengøring Roskilde

NÅR DE PASSER DIG

FORDI VI ELSKER MILJØET

Også i weekenden og om aftenen. Og så koster det ikke ekstra. For det handler om at give dig mere tid til de vigtige ting i hverdagen.

Vores hjemmeservice er baseret på kærlighed for miljøet og dit hjem. Derfor bruger vi kun de mest bæredygtige produkter og energibesparende udstyr

FAST PRIS

Grundig rengøring kan ikke gøres op i minutter. Derfor giver vi en samlet pris på de opgaver du gerne vil have løst. Og vi køre ikke før vi er færdige. 

Vi elsker at gøre vores kunder glade. Og vi kan særligt godt lide når i deler jeres gode oplevelser med andre. 

Gi' os et like og så sender vi bæredygtig kærlighed din vej !Kontakt os:

 

Telefon: +45 2744 9114

theresa.olesen.dk@gmail.com

BRR Bæredygtig Renøgring Roskilde

CVR.: 39802503

Telefontider:

 

Mandag-Fredag: 8-17

Lørdag: 10-14

Søndag: 12-16

Følg os:

Copyright © BRR Bæredygtig Rengøring Roskilde