Job

Vi søger medarbejdere!

Bæredygtig Rengøring Roskilde er en lille virksomhed i vækst, derfor leder vi nu efter en ny medarbejder til vores team.

Grønne vinde blæser over Roskilde og vi har super travlt. Til gengæld har vi rigtig svært ved at finde den rigtige medarbejder !


VI er en lille virksomhed med store ambitioner og som tror på frihed under eget ansvar. Her er ikke overvågende chefer som på tanken - til gengæld forventer vi, at du går op i det du laver, og at du kan arbejde selvstændigt. 


Derudover er det et plus, hvis du synes det er fedt at udfordre dig selv, og vores traditionelle måder at være i verden på. 


Som virksomhed lever vi af at servicere vores private kunder - med rengøring af høj kvalitet. Der er der sikkert mange der gør - med vi gør det bedre end de andre, og så gør vi det bæredygtigt! 


Vi arbejder aktivt for at gøre branchen grønnere, ved f.eks. reducere vores forbrug af plastik og ved at sværge til veganske og kemi neutrale rengøringsmidler. 


Og så selvfølgelig ved at cykle rundt!


Derfor er det et ufravigeligt krav, at du kan cykle på en 3-hjulet el-ladcykel. 

Er du i tvivl om hvad det er ? 

 

Så er det her, helt sikkert ikke jobbet for dig.Om dig 


Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt. Altså være i stand til selv at cykle ud til kunden og varetage rengøringen. Men du får selvfølgelig grundig oplæring.


Du skal være god til at holde styr på tiden og have sans for detaljen. For i vores branche betyder det faktisk noget, at vandhanen står lige og puderne er banket. 


Du skal være tryg ved at tale med kunderne og lytte til deres behov og professionelt vise ejerskab for dine opgaver. 


Og så vil det bare være super, hvis du også er en flink og sjov kollega - som faktisk går op i bæredygtighed. 

 

Om os


Vi er en lille, ung (2½ år gammel) og lokal rengøringsleverandør - som drømmer om at blive større. Vi bor alle i Roskilde og omegn - og det synes vi giver bedst mening hvis du også gør.


Der er mange ting vi stadig skal lære og udvikle. Vi vokser hele tiden sammen og vil gerne vokse sammen med dig. 


Er du bare ude efter et job, hvor du hænger hjernen når du møder - så passer du nok ikke ind hos os. Hvis du til gengæld leder efter et job, hvor der er stor respekt for din person og dit arbejde, så passer du som hånd i cykelhandske. 


Hos BRR handler bæredygtighed ikke bare om certificeringer på rengøringsmidlerne ! Det handler også om det sociale. Vi tror nemlig på at arbejdspladser i dag skal være rummelige.

Derfor gør det ikke noget, hvis du f.eks. er fleksjobber. Er du helt almindelig - er det også helt fint.


Sidst men ikke mindst -så brænder vi for at skabe værdi for vores kunder og for at gøre rengøring til et erhverv med respekt!


Måske er det derfor vi har haft så meget success i vores relativt korte levetid. 


Vil du være en del af vores grønne success?


Og kan du genkende dig selv i beskrivelsen? 


Så glæder vi os meget til at høre fra dig! 


Skriv gerne en motiveret ansøgning - det er meget federe end et tørt cv :)


Stillingen 


Timerne kan variere alt efter hvor meget du vil arbejde.

Det gør også jobbet meget fleksibelt!


Det kan være alt imellem 24-30 timer.  

“Vi brænder vi for at skabe værdi for vores kunder og for at gøre rengøring til et erhverv med respekt!


 - Theresa